GYIK

1Hány fő vehet részt egy TRABI-CSEKK-kel a túrán?
Maximum négy fő, mivel a Trabant 601 négy személyes.
2Egyszerre hány gépkocsi bérelhető?
Három gépkocsi közül lehet választani, vagy akár egyszerre bérelhető mindhárom!
3Tartalmazzák az üzemanyagot a csomagok?
Igen, minden esetben tartalmazzák az üzemanyagot a csomagok. Az autóba tankolni nem szabad!
4Gyermekülés van-e az autóban?
A Trabant 601 nem rendelkezik hátul biztonsági övvel, így gyermekülés elhelyezésére nincs lehetőség a hátsó ülésen, csak az elsőn. Az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet 48. paragrafusa szerint: “A gyermekbiztonsági rendszert a jármű e célra gyárilag kialakított rögzítési pontjaihoz, vagy az üléshez tartozó biztonsági övhöz kell a gyártója által megadott szerelési információknak megfelelően rögzíteni. […] A gyermeket nem kell gyermekbiztonsági rendszerben rögzíteni: a) ha a gyermekbiztonsági rendszer beszerelésére a gépkocsi a gyári kialakítása alapján nem alkalmas (az ilyen kialakítású M1, N1, N2 és N3 kategóriájú gépkocsiban a 3 évnél fiatalabb gyermek nem szállítható, illetve a 3. életévét már betöltött és 150 cm-nél kisebb testmagasságú gyermek az első ülésen nem szállítható);”
5Szükséges-e kaució letétele a bérléshez?
Igen, szükséges. A kaució összege 30 000 Ft, mely az autó megfelelő állapotban történő visszahozásakor visszajár. A 30 000 Ft helyett elfogadjuk saját gépjármű forgalmi engedélyét is kauciónak.
6Mik a bérlés feltételei?
a) Érvényes B kategóriás vezetői engedély b) Betöltött 18. életév c) Szerződési feltételek elfogadása, melyet igény esetén előzetesen elküldünk
7Csak a bérlő vezetheti az autót a bérlés időtartama alatt?
Nem, erre vonatkozólag nincsenek megkötéseink. Az autót „bárki” vezetheti, de természetesen a bérlés ideje alatt a szerződő fél vállalja a jogi felelősséget az autóért.
8Hol lehet átvenni a gépkocsit, illetve honnan indulnak a túrák?
A gépkocsikat Veszprémben lehet átvenni, a pontos helyszínt időpontfoglalás után küldjük meg.
9Szükséges-e időpontfoglalás a túrán való részvételhez?
Igen, minden esetben szükséges az időpontfoglalás, amelyet a honlapunkon található Időpontfoglalás felületen lehet megtenni. Ezen kívül Facebook oldalunkon üzenetben, e-mailben az info [kukac] trabitura.hu, vagy telefonon, a 0620/2980114-es számon.
10Milyen módokon tudok TRABI-CSEKK ajándékutalványt vásárolni?
a) A webshopunkon keresztül, elektronikus formában, elektronikus fizetéssel. (bankkártyás vagy banki átutalásos fizetés) b) Trabantozáskor történő diszkrét fizetéssel. Ebben az esetben a TRABI-CSEKK-et elektronikus formában megküldjük, míg fizetésre a Trabantozás napján kerül sor
11Van lehetőség az autó bérlésekor készpénzben vagy bankkártyával fizetni?
Igen, van. Ebben az esetben időpontfoglalás után készpénzes fizetést kell kiválasztani, és a helyszínen vagy készpéznben, vagy bankkártyával lehetséges a fizetés.
12Mennyi a szállítási határidő?
Az ajándéktárgyainkat a megrendeléskor készítjük, a szállítási idő általában 3-4 munkanap. Papír alapú TRABI-CSEKK esetén 2-4 munkanap, míg elektronikus TRABI-CSEKK esetén még aznap, vagy másnap délelőtt küldjük.
13Milyen szállítási módok vannak?
Papír alapú TRABI-CSEKK-et sima postai küldeményként küldjük.